Ring og få et uforpligtende tilbud​

Tlf. 75 42 03 51 // 20 43 03 51

​RENOVERING AF BADEVÆRELSE​

oplev den ekstra hverdagsluksus med et nyt badeværelse​

​Drømmer du om et nyt badeværelse? Det kan du få på flere måder, f.eks. ved en komplet renovering af badeværelse med nye fliser og en optimeret indretning. Det kan de dygtige murere ved Murerfirmaet Viggo Jepsen & Søn naturligvis hjælpe med.

Vi istandsætter og renoverer badeværelser for kunder i og omkring Ribe, herunder i Gram, Gredstedbro, Lustrup og Vester Vedsted. Med flere generationers erfaring og en stor kærlighed til det klassiske håndværk er du garanteret et godt resultat.

Lad en professionel murer klare din badeværelsesrenovering

Hvis du skal have nyt badeværelse eller have det renoveret, kræver det en del kyndig viden og professionel udførelse for at få et rum, som både er elegant og ordentligt lavet. I forhold til udseendet kan vi vejlede og rådgive dig med hensyn til indretning, materialevalg og design. Udseendet vil samtidig gå hånd i hånd med funktionalitet og holdbarhed, hvis du vælger os til at udføre renovering af badeværelse.

Noget af det vigtigste i forbindelse med renovering af badeværelse er, at det skal leve op til love og regler om vådrum – hvert fald hvis det er et nyt bad, og ikke blot et toilet. Dette er for at sikre, at der ikke kommer fugtskader, som kan koste dig dyrt, hvis du ikke får arbejdet gjort godt nok fra start. Hvis du ikke har den fornødne viden omkring dette, anbefaler vi, at du får en professionel til at hjælpe dig. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Kontakt os og indhent et tilbud

Hvad koster renovering af badeværelse? Der er selvfølgelig mange faktorer, som den endelige pris afhænger af, herunder valg af materialer samt størrelsen på det areal, der skal istandsættes. Vi kommer med glæde ud og besigtiger din opgave, før vi udarbejder et skræddersyet – og uforpligtende – tilbud på din badeværelsesrenovering.

Lad en professionel murer klare din badeværelsesrenovering

Hvis du skal have nyt badeværelse eller have det renoveret, kræver det en del kyndig viden og professionel udførelse for at få et rum, som både er elegant og ordentligt lavet. 

I forhold til udseendet kan vi vejlede og rådgive dig med hensyn til indretning, materialevalg og design. Udseendet vil samtidig gå hånd i hånd med funktionalitet og holdbarhed, hvis du vælger os til at udføre renovering af badeværelse.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Bygningsreglementet er til for at sikre din sundhed, når det kommer til badeværelser. Noget af det vigtigste i forbindelse med renovering af badeværelse er, at det skal leve op til love og regler om vådrum. 

Dette er for at sikre, at der ikke kommer fugtskader, som kan koste dig dyrt, hvis du ikke får arbejdet gjort godt nok fra start. 

Hvis du ikke har den fornødne viden omkring dette, anbefaler vi, at du får en professionel til at hjælpe dig. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Bygningsreglement ved badeværelser

Hvis du skal have foretaget renovering eller ombygning af badeværelse, er der krav til:

  • Placering af badeværelset og adgangskrav
  • Indretning samt krav til fri afstand​
  • Krav til materialer og konstruktioner
  • Krav til ventilation samt indeklima​

I nybyggeri gælder det, at der skal være ét toiletrum på den etage, hvor indgangen til boligen ligger. Et toilet betragtes ikke som et vådrum. Døren til toilettet skal være mindst 77 cm. bred af hensyn til kørestole.

Ved indretning og krav til fri afstand menes der, at der i nybyggeri skal være 110 cm til håndvask og toilet. Ved en ombygning kan afstanden godt være mindre.

Ser man på krav til materialer og konstruktioner i badeværelser, lyder det overordnede krav, at materialevalg skal kunne klare fugt. Dertil skal materialet kunne tåle rengøringsmidler, som man typisk vil anvende til et badeværelse. Vægge, tilslutninger og andet på badeværelset skal desuden kunne tåle vand – altså de skal være vandtætte.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Henvend dig herunder, så vender vi retur med et gratis og uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​VIGGO JEPSEN & SØN V/FINN S JEPSEN​

Vi er medlem af dansk byggeri