Ring og få et uforpligtende tilbud​

Tlf. 75 42 03 51 // 20 43 03 51

Flise- og klinkearbejde

Mangler du hjælp til flise- og klinkearbejde, så står vi til rådighed. Vi er et erfaren murerfirma – vi har omkring 100 års erfaring med murerarbejde. Der er ikke den opgave, som er for stor eller lille til os. Vi tilbyder murerarbejde til både private og offentlige. Om det er totalløsninger, om- eller tilbygninger eller små renoveringer, så står vi klar med arbejdshandskerne.

Vores fokus er at udføre godt håndværk, hvor vi rådgiver om flise- og klinkevalg, der passer til det ønskede rum. Derudover sikrer vi, at arbejdet skaber et resultat med funktionalitet og holdbarhed. Vi vejleder også om, hvordan du bedst vedligeholder de valgte materialer.

Du bestemmer hvor i boligen

Det er op til dig, hvilket rum du ønsker, der skal fliser eller klinker i, og om det skal være på vægge eller gulve. Vi har den faglige viden og praktiske kunnen til at gøre det både i vådrum eller almindelige rum. Vores arbejde består blandt andet i at lave:

-​Klinkegulve

-​Flisegulve

-​Bryggers (både gulve og vægge)

-​Køkken

Skal du for eksempel have nyt køkken eller foretage en renovering af rummet, og der kun skal være fliser eller klinker i dele af rummet, kan vi også tilpasse det. Vi kan også anbefale i forhold til indretning, hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst at gøre.

Et uforpligtende tilbud?

Ønsker du et uforpligtende tilbud til at få lavet flise- eller klinkearbejde, så er du velkommen til at ringe til os på telefon: 75 42 03 51​ / 20 43 03 51. Ellers kan du kontakte os på mail: fsj@viggojepsen.dk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Henvend dig herunder, så vender vi retur med et gratis og uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​VIGGO JEPSEN & SØN V/FINN S JEPSEN​

Vi er medlem af dansk byggeri