Ring og få et uforpligtende tilbud​

Tlf. 75 42 03 51 // 20 43 03 51

kirkerenovering

De fleste kirker i Danmark har mange år på bagen, og det betyder for mange, at de trænger til en renovering. Dette er vigtigt for at bevare de flotte bygninger, som vi benytter til at hylde store begivenheder i livet såsom barnedåb, bryllup og begravelser. Nogle kirker er mere end 600 år gamle, så der er ikke noget at sige til, hvis den har brug for en renovering.

Det tilbyder vi ved kirkerenovering

Renovering af kirker kan både foregå udenpå bygningen eller indvendigt. Vi sørger naturligvis for, at kirken bevarer dens charme og sjæl, som vi ved er vigtigt. Hvis kirken eksempelvis trænger til udskiftning af mursten, finder vi mursten, som ligner de oprindelige sten. Hvis det er muligt, skifter vi kun de sten, som vi mener, trænger. Alt dette kan vi drøfte sammen, så vi kommer frem til den rette løsning.

Derudover tilbyder vi kalkning udvendigt og indvendigt. Kalkning giver overfladen en levende karakter. Det bruges ofte på murværk, som de fleste kirker er lavet af. Det egner sig til gamle bygninger, som kirker må siges at være. Det er nemt at vedligeholde eller fjerne og tilføje nyt igen, hvis det findes relevant.

Professionel murerarbejde i næsten 100 år

Viggo Jepsen & Søn ved Finn S. Jepsen blev etableret i 1924 i Ribe. Vi er derfor et erfarent murerfirma med snart 100 års erfaring. Vi udfører alle tænkelige opgaver inden for murerbranchen samt store og små opgaver. Vi gør en dyd ud af håndværket, samtidig med at vi sikre holdbarhed og funktionalitet ved vores arbejde. Hvis du har brug for et tilbud, kan du fange os på mail: fsj@viggojepsen.dk eller telefon: 75 42 03 51​ / 20 43 03 51.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Henvend dig herunder, så vender vi retur med et gratis og uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​VIGGO JEPSEN & SØN V/FINN S JEPSEN​

Vi er medlem af dansk byggeri