Ring og få et uforpligtende tilbud​

Tlf. 75 42 03 51 // 20 43 03 51

Om murerforretningen
​Viggo Jepsen & Søn

Viggo Jepsen & Søn i Ribe startede allerede i 1924, og i 1987 overtog murermester Finn S. Jepsen virksomheden som tredje generation i familiefirmaet. Den anden generation var således Finn S. Jepsens far, der hed Aage Jepsen.

Knap hundrede års erfaring som murermester

​Der er med andre ord tale om en murerforretning, som har eksisteret i knap 100 år. Der har været tre ejere, og det har været farfar, søn og videre til barnebarn.

I dag er Viggo Jepsen & Søn et moderne og alsidigt firma, der udfører mange former for opgaver inden for murerfaget. Vi løser opgaver for landbruget, industrien og private samt for offentlige og private bygherrer.

Der er ingen mureropgaver, som er for store eller for små. Vi udfører gerne en mindre reparationsopgave eller laver en større tilbygning. Det vil altid være en fornøjelse at hjælpe dig med netop dit murerarbejde.​

Vi sætter en ære i at levere et godt håndværk, og vi deler gerne ud fra vores lange erfaring med råd og vejledning om materialer, farver og design. Desuden råder vi også gerne om funktionalitet, holdbarhed og vedligeholdelse.

Kontakt os for at høre om de mange muligheder

​Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på murerarbejde, eller hvis du har spørgsmål til en potentiel mureropgave. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse for at gennemgå opgaven og drøfte mulighederne.

Du kan ringe på telefon 75 42 03 51 og på mobil 20 43 03 51. Eller du kan skrive til os på e-mail: fsj@viggojepsen.dk

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Henvend dig herunder, så vender vi retur med et gratis og uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​VIGGO JEPSEN & SØN V/FINN S JEPSEN​

Vi er medlem af dansk byggeri