Ring og få et uforpligtende tilbud​

Tlf. 75 42 03 51 // 20 43 03 51

​Bygnings- og facaderenovering

​Viggo Jepsen & Søn ved murermester Finn S. Jepsen

​Der findes mange former for bygningsrenovering, hvor murerarbejde indgår, herunder facaderenovering, renovering af kælder, køkken eller badeværelse. Hos Murerfirmaet Viggo Jepsen & Søn i Ribe udfører vi en lang række renoveringsopgaver for både det offentlige, industri, landbrug samt naturligvis også private kunder. Vores kunder kommer fra lokalområdet, det vil sige omkring Ribe, Gram, Lustrup, Gredstedbro og Vester Vedsted.


Hvornår skal facaden eller muren renoveres?

Måske er du i tvivl om, hvorvidt din bolig trænger til en renovering. Det kan være din facade eller dit tag, som du overvejer at få renoveret. Hvis du er i tvivl, så kan du kontakte os og få os til at undersøge, om det trænger til en renovering af facade eller tag. Det er vigtigt at få det undersøgt, ellers kan det koste meget på varmeregningen, eller når du skal flytte fra boligen og hæfte for det.


Renoveringer udvendigt og indvendigt

Udover at din bolig kan være slidt, så kan det også være, at du ønsker et nyt udseende til din bolig. Det kan både være udvendigt såvel som indvendigt. Måske ønsker du andre mursten på boligen, pudsning af boligens facade eller vandskuring af dit hus, i hvilken forbindelse vi kan rådgive om, hvilken løsning du skal vælge, så resultatet både passer til dine behov og din smag.

Vil du have foretaget en komplet renovering af dit hus, fordi du længe har irriteret dig over en dårlig indretning, hvor du ikke får nok ud af dine kvadratmeter, kan vi også hjælpe med det. Måske har du længe ønsket et køkken-alrum med mere luft i stedet for to opdelte rum? I så fald guider vi dig til, hvordan du bedst muligt får noget ud af kvadratmeterne.

Få renoveret – og spar penge

Det kan godt være, du tænker, at du ikke sparer penge med fx en facaderenovering, og måske betragter du det endda mere som en renovering for udseendets skyld, ikke for boligens. Men på den lange bane kan du faktisk spare penge. Hvis boligens tag f.eks. ikke er tæt nok, og varmen strømmer ud, så betyder det flere omkostninger til varmeregningen. Denne kan blive reduceret på sigt, hvis du får en renovering af taget eller en facaderenovering.

Det samme gælder f.eks., hvis dit badeværelse ikke er vandtæt nok, så risikerer du fugtskader, og det kan også koste dig dyrt, hvis du ikke får det ordnet. Faktisk er der love og regler, du skal leve op til i forhold til fugtskader i vådrum. Desuden er det ikke godt får indeklimaet, hvis badeværelset ikke er vandtæt nok.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud

Hvad koster facaderenovering? Vil du have et uforpligtende tilbud på facaderenovering eller en anden type boligrenovering, så kan du kontakte os via telefon: 75 42 03 51​ / 20 43 03 51 eller e-mail:​fsj@viggojepsen.dk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Henvend dig herunder, så vender vi retur med et gratis og uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​VIGGO JEPSEN & SØN V/FINN S JEPSEN​

Vi er medlem af dansk byggeri