Ring og få et uforpligtende tilbud​

Tlf. 75 42 03 51 // 20 43 03 51

Badeværelser

Hvis du skal have nyt badeværelse eller have det renoveret, kræver det en del kyndig viden og professionel udførelse for at få et rum, som både er elegant og ordentligt lavet. I forhold til udseendet kan vi vejlede og rådgive dig med hensyn til indretning, materialevalg og design. Udseendet vil samtidig gå hånd i hånd med funktionalitet og holdbarhed, hvis du vælger os til at udføre arbejdet.

Noget af det vigtigste i forbindelse med nyt badeværelse er, at det skal leve op til love og regler om vådrum. Dette er for at sikre, at der ikke kommer fugtskader, som kan koste dig dyrt, hvis du ikke får arbejdet gjort godt nok fra start. Hvis du ikke har den fornødne viden omkring dette, anbefaler vi, at du får en professionel til at hjælpe dig. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Bygningsreglement ved badeværelser

Bygningsreglementet er til for at sikre din sundhed, når det kommer til badeværelser. Hvis du skal have foretaget renovering, ombygning eller et spritnyt badeværelse er der krav ved:

-​Placering af badeværelset og adgangskrav

-​Indretning samt krav til fri afstand

-​Krav til materialer samt konstruktioner

-​Krav til ventilation samt indeklima

I nybyggeri gælder det, at der skal være ét toiletrum på den etage, hvor indgangen til boligen ligger. Et toilet betragtes ikke som et vådrum. Døren til toilettet skal være mindst 77 cm. Bred af hensyn til kørestole.

Ved indretning og krav til fri afstand menes der, at der i nybyggeri skal være 110 cm. til håndvask og toilet. Ved en ombygning kan afstanden godt være mindre.

Ser man på krav til materialer og konstruktioner i badeværelser, lyder det overordnede krav, at materialevalg skal kunne klare fugt. Dertil skal materialet kunne tåle rengøringsmidler, som man typisk vil anvende til et badeværelse. Vægge, tilslutninger og andet på badeværelset skal desuden kunne tåle vand – altså de skal være vandtætte.

Har du brug for hjælp med murerarbejdet, så kan du få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os her.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Henvend dig herunder, så vender vi retur med et gratis og uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​VIGGO JEPSEN & SØN V/FINN S JEPSEN​

​Haderslevvej 47

6760 Ribe

​Tlf. 75 42 03 51​ // 20 43 03 51

E-mail: fsj@viggojepsen.dk 

Vi er medlem af dansk byggeri