Ring og få et uforpligtende tilbud​

Tlf. 75 42 03 51 // 20 43 03 51

bygningsrenovering

Måske er du i tvivl om, hvorvidt din bolig trænger til en renovering. Det kan være din facade eller dit tag, som du overvejer at skulle gennemgå en renovering. Hvis du er i tvivl, så kan du kontakte os og få os til at undersøge, om det trænger til en renovering. Det er vigtigt at få det undersøgt, ellers kan det koste meget på varmeregningen, eller når du skal flytte fra boligen og hæfte for det.

Lav renovering og spar penge

Det kan godt være, at du tænker, at du ikke sparer penge ved at betale for renovering. Men på den lange bane kan du faktisk spare penge. Hvis boligens tag for eksempel ikke er tæt nok, og varmen strømmer ud, så betyder det flere omkostninger til varmeregningen. Men denne kan blive reduceret på sigt, hvis du får en renovering af taget.

Det samme gælder for eksempel, hvis dit badeværelse ikke er vandtæt nok, så risikerer du fugtskader, og det kan også koste dig dyrt, hvis du ikke får det ordnet. Faktisk er der love og regler, du skal leve op til i forhold til fugtskader i vådrum. Desuden er det ikke godt får indeklimaet, hvis badeværelset ikke er vandtæt nok. Vil du have et uforpligtende tilbud på renovering, så kan du kontakte os via telefon: 75 42 03 51​ / 20 43 03 51 eller mail: fsj@viggojepsen.dk.

Renoveringer udvendigt og indvendigt

Udover at din bolig kan være slidt, så kan det også være, at du ønsker et nyt udseende på din bolig. Det kan både være udvendigt såvel som indvendigt. Måske ønsker du andre mursten på boligen, hvor vi kan rådgive om, hvilke du skal vælge, som passer til dine behov og smag.

Vil du have foretaget en renovering indvendigt, fordi du længe har irriteret dig over en dårlig indretning, hvor du ikke får nok ud af dine kvadratmeter, kan vi også hjælpe med det. Måske har du længe ønsket et køkken-alrum med mere luft i stedet for to opdelte rum. I så fald guider vi dig til, hvordan du bedst muligt får noget ud af kvadratmeterne.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Henvend dig herunder, så vender vi retur med et gratis og uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​VIGGO JEPSEN & SØN V/FINN S JEPSEN​

​Haderslevvej 47

6760 Ribe

​Tlf. 75 42 03 51​ // 20 43 03 51

E-mail: fsj@viggojepsen.dk 

Vi er medlem af dansk byggeri