Ring og få et uforpligtende tilbud​

Tlf. 75 42 03 51 // 20 43 03 51

Tilbygning, nybyggeri og ombygning

Er du i en situation, hvor du overvejer tilbygning, nybyggeri eller måske ombygning i din bolig – enten fordi den trænger til en forfriskning, eller fordi boligen er slidt ned – så tilbyder vi murerarbejde, der passer præcis til dine behov.

Nybyggeri

Mange drømmer om at få en ny bolig, som er lavet helt fra bunden. På den måde kan du sætte dit helt personlige præg ned til de små detaljer, og boligen bliver fuldstændigt, som du ønsker den. Men der er også udfordringer forbundet med nybyggeri. Et er, hvordan du gerne vil have boligen skal se ud, noget andet er, hvordan den skal bygges, så du sikrer dig en bolig, der er holdbar og lever op til Byggelovens krav. Her kan vi hjælpe dig med at finde den optimale løsning, så kvaliteten er i top, og udseendet passer perfekt til din smag. Med andre ord så du kan få din drømmebolig med hjælp fra professionelle.

Tilbygning

Det kan være, at du mangler et ekstra værelse som kontor eller måske et ekstra børneværelse, og du har mulighed for tilbygning på dit boligareal. Dette er en god løsning fremfor at skulle flytte til et helt nyt hus for at få det ekstra rum, som du har behov for. Hvis du er usikker på, hvordan tilbygningen skal laves, kan vi rådgive dig herom og udføre arbejdet, hvis du ønsker.

Ombygning

En ombygning kan være hensigtsmæssig, hvis du eksempelvis ønsker forandringer indretningsmæssigt. Her er det vigtigt, at du får klargjort, hvad der er vigtigt ved en ombygning for dig. Du skal finde dine behov både nu og i fremtiden, så du ikke skal bygge om igen om 5 år. Måske er der nogle kvadratmeter, du ikke bruger, som du gerne vil udnytte, men du ved ikke hvordan. Eller også er nogle rum for store i forhold til andre, som du ønsker en justering på. Det kan vi hjælpe dig med at klargøre.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Henvend dig herunder, så vender vi retur med et gratis og uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​VIGGO JEPSEN & SØN V/FINN S JEPSEN​

​Haderslevvej 47

6760 Ribe

​Tlf. 75 42 03 51​ // 20 43 03 51

E-mail: fsj@viggojepsen.dk 

Vi er medlem af dansk byggeri